Skidverkstaden

I skidverkstaden på Välkomstcentret finner ni våra experter som hjälper dig att ge dina skidor lite extra kärlek. Med nyslipade skidor blir det både roligare och enklare för alla typer av skidåkare. I en skidservice ingår planslipning av belaget, struktur i belaget, kantslip, hängning av kanter och vallning.

Behöver du slipa om dina skidor, kapa dina stavar eller fixa nya sulor till dina pjäxor så ordnar vår kunniga och erfarna personal.

SkiSelector
I vår SkiSelector erbjuder vi dig som skidåkare unik hjälp att analysera dina begagnade skidor och få en klar bild över: fäste, styvhet, spannkaraktär samt glidegenskaper i syfte att få en bättre skidupplevelse och snabbare skidor. När skidorna analyserats är det enkelt att veta hur de ska vallas för bästa fäste och glid. Vi använder även SkiSelectorn för att plocka rätt skidor åt dig vid nyinköp.

Kom in på ett besök! Du kommer inte ångra dig!

Vasaloppsvallning

Rätt valla under skidorna är en förutsättning för att du ska ta dig igenom ett Vasalopp. Vi hjälper dig med rätt valla utefter de förutsättningar som råder och oavsett vilken ambitionsnivå du har.

För bokning av Vasaloppsvallning mailar du till: skidshop@klappen.se