TRANAN

RESTAURANG, BAR & CAFÉ

Generöst med god mat, mumsig fika och skön samvaro, i avkopplande miljö. På Tranan finns något för alla.

På Tranantorget ligger Tranan Restaurang, Bar och Café. Här serveras hemlagad husmanskost, dagens lunch, ett stort salladsbord och à la carte. Men även härliga frukostmackor, så du står dig fram till lunch. Här kan du även stanna för en varm choklad mellan åken och på eftermiddagen brukar musiken dra igång. Vissa dagar har vi musiktävlingar och ibland gästas vi av live-artister. Några kvällar i veckan dukar vi upp våra populära temabufféer, vad sägs om Grill & Barbeque med massor av tillbehör och såser?

Temakvällar

på restaurang Tranan

v.21 (21/5 - 27/5)

Inget kunde hittas...

Välkommen på Temakväll för hela familjen på Tranan. Vi dukar upp vår goda grill & barbecue buffé med goda styckningsdetaljer och härliga tillbehör.

En av nyheterna på Restaurang Tranan i vinter är Planksteksafton. En klassiker som kommer tillbaka som temakväll för hela familjen.

Fredagsquiz på Tranan

CAFÉ
I caféet finns allt från smarriga morgonsmörgåsar till gott eftermiddagsfika med härliga bakverk bland annat från lokala bageriet. Varma och kalla drycker.
Alla dagar 09.00–17.00.

DAGENS LUNCH
Goda luncher med flera rätter att välja mellan. Förutom dagens husmanskost finns à la carte och vegetariskt alternativ.
Alla dagar, 11.00–15.00

AFTER SKI
Tranan är den naturliga samlingspunkten. Afterski-tid betyder en stunds avkoppling efter skidåkningen. Oftast fullt hus och tätt mellan borden. Alltid skön musik ur högtalarna och flera gånger i veckan får vi under Afterskin besök av liveartister som får huset att gunga.
Unna dig en god fika eller något gott att dricka. Ett tips är att komma i tid!
Alla dagar 15.00–17.00.
Live underhållning flera dagar i veckan.

QUIZKVÄLLAR
Fredagar i Puben på Tranan är det musikquiz. Välkommen på en bit mat eller något gott att dricka och var med och tävla. Liveartist från scen håller i quizen.


FAMILJEKVÄLLAR I RESTAURANGEN
Temakvällar på Tranan bjuder på generös grillbuffé och Planksteks afton. Grillbuffén är ett populärt och återkommande erbjudande på Tranan och består av varma och kalla tillbehör, flera såser, olika styckningsdetaljer, korvar etc...
På planksteksaftonen väljer du mellan kött eller fisk på din planka tillsammans med klassiska tillbehör. Gott så det känns!
Aktuella dagar och tider kan du läsa mer om här ovanför. Boka bord gör du på klappen.se eller direkt i restaurangen.
Telefon +46 280 962 52

PUBEN PÅ TRANAN
Vissa kvällar i veckan håller puben öppet. Läs mer på klappen.se under ”kläppen idag” där du finner dagsaktuell information.
Kontakta Tranan på +46 280 962 52

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Se Kläppen idag >> för senaste informationen.

Bordsbokning Tranan

på restaurang Tranan.